البته مصرف زیاد اسپند به کسانی که دارای حساسیتهای گوارشی هستند، توصیه نمیشود.
البته بر طبق تحقیقات عصاره اسپند نیز برای نابود کردن میکروب های محیطی و ضدعفونی فضا نیز استفاده می شود.
– مقدار مصرف اسفند ۵-۱۰ گرم بوده و بیشتر از این مقدار سمی می باشد.
اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، میتواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ میشود.
خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماریهای ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانههای اسپند را دم كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.
باعث خوشبو شدن هوا و ضدعفونی محیط می شود و از قدیم این امر در میان افراد
خوردن اسپند به هر شکلی (دانه، عصاره، روغن) باعث مسمومیت میشود اما اگر به میزان مناسب و زیر نظر متخصص مصرف شود میتواند خواص سلامتی و درمانی بیشماری به همراه داشته باشد.
درمان صرع، فلج، جنون، نسیان و سایر بیماریهای سرد دماغی و عصبی
یکی دیگر از مهمترین خواص اسپند که استفاده از آن را چندین برابر کرده است، قابلیت ضدعفونیکنندگی است.
در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه میتواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیادهروی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.
به این منظور، مقداری از دانههای این گیاه را در آب ترب و روغن زیتون بجوشانید و به مقدار چند قطره داخل گوش بچكانید.
اسپند همچنین یک داروی قوی برای درمان سرماخوردگی محسوب میشود. این get more info گیاه فوقالعاده با ارزش در زمان سرماخوردگی میتواند به بهبود هر چه سریعتر و کاهش علائم کمک کند.
اختلالات هورمونی مهمترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماریها است. افرادی که سطح هورمونهایشان تنظیم شده نیست معمولا عوارضی، چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد موهای زائد و ... را تجربه خواهند کرد.
اگرچه خاصیت اسپند در درمان بیماریها بسیار گسترده است، لیکن عوارض ناشی از مصرف آن را نیز نباید نادیده گرفت. برخی از مضرات اسپند عبارت است از:
Comments on “The Definitive Guide to اسپند دود کردن”